Evenimente / Free life

Te invit la Lifehax – prima conferință despre lifehacking

separator
Posted on / by Anca
Reading Time: 2 minutes

Mă consider un lifehacker, adică un om care caută mereu soluții creative pentru a-și îmbunătăți viața și productivitatea. Citesc despre life hacking de ani de zile și m-am bucurat când am aflat că se organizează pentru prima dată în România o conferință de LifeHacking – Lifehax #1. Pentru un pasionat de dezvoltare personală, asta e ca și cum mi-aș fi găsit tribul – în sfârșit sunt destul de mulți oameni în România ca să se adune la o masă (sau într-o sală) și să vorbească despre așa ceva!

Termenul “lifehacking” a apărut, se pare, în 2004 și susține tendința noastră de a ne îmbunătăți mereu, de a găsi moduri mai rapide și mai eficiente de a face lucrurile. De atunci, au apărut cărțile lui Tim Ferris despre 4 hours work week și multe blog-uri și site-uri despre lifehacking. Nu ca lifehacking-ul ar fi soluția la toate problemele noastre – așa cum spunea și Ryan Holiday, cel care a adus în atenție filosofia Stoică, trebuie să devii conștient legat de ce e și ce nu e în controlul tău.

Vrei să afli ce scurături utile există în domenii ca sănătate, productivitate, sexualitate, nutriție, stil de viață și, până la urmă, fericire? Lifehax#1 este locul unde life hackeri aspiranți și mai experimentați se întâlnesc și fac schimb de experiențe într-o conferință desfășurată într-un cadru deosebit și după o agendă inedită.

Printre speakerii evenimentului se numără: Smicha Gluck (antreprenor de renume mondial, co-autor al cărții The New Entrepreneurz – schimba modul in care joci viata), Andrei Rosu (sportiv de anduranță si recordman mondial), Dan Luca (coach în productivitate și best selling author pe Amazon), Alis Anagnostakis (coach), Geo Bogdan (antrenor fitness), Silviu Martin (antreprenor), Larisa Petrini (consultant în nutriție și ambasador Food Revolution), dar și oameni din alte țări care au ales să se mute în România, pentru că văd o multime de oportunități: Jason Gastaldo (care a străbătut 100 000 km făcând autostopul și administrează acum cel mai bun hostel din București, Podstel), Colin Whitfield (owner agenția de digital BrandUP).

Dacă vrei sa vii la eveniment, folosește codul ancabanita ca să te inscrii și beneficiezi de o reducere de 15% din prețul biletului. Dacă nu ești mulțumit de experiența LifeHax1, primești banii la finalul evenimentului. Îndrăzneț , aș spune 🙂 Lifehackers from all around the world, let `s unite! 🙂

Related Posts

Leave a Reply

Pin It on Pinterest