Reading Time: 2 minutes

VIZIUNEA MEA 

Viziunea mea este aceea de a-i sprijini pe oameni sa-si recapete puterea personala si de a scoate din sertar visele prafuite, care “striga” din ce in ce mai tare si isi doresc sa se transforme in realitate. Suntem creatori ai vietii noastre, iar asta inseamna a-ti asuma responsabilitatea pentru ce este in viata ta si libertatea de a alege ce vrei sa traiesti.

Cred ca fiecare om are un diamant in interior, iar ce avem fiecare de facut este sa ne reconectam cu toata frumusetea si intelepciunea pe care le purtam. Daca facem asta, calea devine simpla si clara, iar lucrurile se aseaza.

Valorile mele cheie sunt autenticitatea, libertatea, curajul, bucuria si pacea.

ROLURILE MELE

  • Om de comunicare – fac freelancing in PR pentru oameni si proiecte in care cred
  • Trainer –  tin cursuri de branding personal despre care poti afla mai multe aici
  • Activist eco – sunt unul dintre initiatorii “Let`s Do It, Romania!“, cea mai mare miscare sociala din Romania si cea care a construit, alaturi de o echipa inimoasa, campaniile de comunicare care au reusit sa mobilizeze peste 1.8 milioane de oameni care sa curete Romania.
  • Coach – un rol nou, prin care sprijin oamenii 1 to 1 pentru a se reconecta la ei si la visele lor reale
  • Explorator si life hacker, care a acceptat un timp sa-si conduca viata dupa reguli sociale impuse, pe care nu le inteleg si nu le simt.
  • Calator constant contactul cu oamenii din culturi variate imi pastreaza vie ideea ca regulile sunt schimbatoare, iar normalitatea nu este un element fix. Pentru mine, calatoriile sunt un mod de iesi din confortul meu, asa ca stau de obicei la localnici sau plec de pe-o zi pe alta doar ca sa respir aer proaspat 🙂

INTENTIA ACESTUI BLOG

Scriu despre evolutie personala si despre tot ce descopar in aceasta calatorie, de la carti, instrumente, evenimente, oameni sau povesti. Ma bucur sa fac experimente si sa ma pun in contexte in care sa accesez stari noi, creative si revelatoare. Merg constant la evenimente si explorez practici care sa ma ajute sa ma cunosc. Iar aici, pe blog, impartasesc insight-urile si descoperirile mele din aceasta calatorie care este despre noi toti.

Ma gasesti pe Facebook, Linkedin sau la anca{.}banita{at}gmail.com sau pe grupul de Facebook Free Life, o comunitate pe care am creat-o, dedicata oamenilor pasionati de dezvoltare, care traiesc dupa valori ca libertate si autenticitate.

Ma bucur sa ne cunoastem! 🙂

Anca Banita, Owner AncaBanita.com

Leave a Reply