Reading Time: 2 minutes

Scriu despre evolutie personala si despre tot ce descopar in aceasta calatorie, de la carti, instrumente, evenimente, oameni sau povesti.

Imi place sa spun despre mine ca sunt un calator spiritual. Este un mix care imbina cele 2 mari pasiuni ale mele: calatoriile si dezvoltarea personala. De cand ma stiu, m-am intrebat cine sunt si, pe parcurs, am primit si cateva raspunsuri. Sunt fascinata de natura umana, pe care o explorez in fiecare zi.

Ma bucur sa fac experimente si sa ma pun in contexte in care sa accesez stari noi, creative si revelatoare. Merg constant la evenimente si explorez practici care sa ma ajute sa ma cunosc. Iar aici, pe blog, impartasesc insight-urile si descoperirile mele din aceasta calatorie care este despre noi toti.

Calatoresc des, mai mult singura sau insotita de cineva drag. Contactul cu oamenii din culturi variate imi pastreaza vie ideea ca regulile sunt schimbatoare, iar normalitatea nu este un element fix. Pentru mine, calatoriile sunt un mod de iesi din confortul meu, asa ca stau de obicei la localnici sau plec de pe-o zi pe alta doar ca sa respir aer proaspat 🙂

Sunt un explorator si un life hacker, care a acceptat un timp sa-si conduca viata dupa reguli sociale impuse, pe care nu le intelegeam. De un timp incoace, imi exprim autenticitatea cu mai mult curaj si imi urmez inima+mintea in tot ceea ce fac. Fac multe experimente, pentru ca vreau sa ma cunosc si sa explorez natura umana.

Comunic cu usurinta, asa ca lucrez in comunicare si vorbesc in public cu mare bucurie.

Valorile mele principale sunt autenticitatea, libertatea, pasiunea, aventura si pacea. Imi creez viata, dar si acest blog, in jurul unor principii simple:

  • Suntem creatori ai vietii noastre, iar asta inseamna a-ti asuma responsabilitatea pentru ce este in viata ta si libertatea de a alege ce vrei sa traiesti.
  • Fiecare este liber sa traiasca viata asa cum crede de cuviinta. Normalitatea sau criteriile pentru succes si fericire sunt notiuni subiective si nicidecum absolute. Nu ai de ce sa traiesti viata pe care altii se asteapta sa o traiesti.
  • Conteaza enorm starea si nivelul de constiinta din care faci un anumit lucru si ceea ce iti este disponibil din acea stare. O problema nu poate fi rezolvata de la acelasi nivel la care a fost creata. Asadar, atunci cand te simti prins intr-o situatie negativa, opreste-te si schimba-ti starea.

In viata de zi cu zi sunt trainer – tin cursuri de branding personal despre care poti afla mai multe aici si sunt freelancer (PR si scriere creativa). De asemenea, sunt unul dintre initiatorii “Let`s Do It, Romania!“, cea mai mare miscare sociala din Romania.

Pentru idei, revelatii, zambete sau ca sa-mi spui orice-ti trece prin minte, ma gasesti pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest sau la anca{.}banita{at}gmail.com

Ma bucur sa ne cunoastem! 🙂

Anca Banita, Owner AncaBanita.com

Leave a Reply