Reading Time: 2 minutes

Authenticity Coach

Viziunea mea

Viziunea mea este aceea de a-i sprijini pe oameni sa-si recapete puterea personala si de a scoate din sertar visele prafuite, care “striga” din ce in ce mai tare si isi doresc sa se transforme in realitate. Suntem creatori ai vietii noastre, iar asta inseamna a-ti asuma responsabilitatea pentru ce este in viata ta si libertatea de a alege ce vrei sa traiesti.

Cred ca fiecare om are un diamant in interior, iar ce avem fiecare de facut este sa ne reconectam cu toata frumusetea si intelepciunea pe care le purtam. Daca facem asta, calea devine simpla si clara, iar lucrurile se aseaza.

Anca Banita
Anca Banita

Coach

Un rol prin care sprijin oamenii 1 to 1 pentru a se reconecta la ei si la visele lor reale: poti programa o sesiune cu mine aici, daca ai nevoie de claritate, sa lucrezi pe un obiectiv sau sa faci pasi concreti spre visele tale.

Trainer

Sustin workshop-uri care te ajuta sa afli mai multe despre tine si te sprijina sa-ti manifesti potentialul, asa cum este cursul de Branding Personal

anca banita

Activist social

Sunt unul dintre initiatorii “Let`s Do It, Romania!“, cea mai mare miscare sociala din Romania si cea care a construit, alaturi de o echipa inimoasa, campaniile de comunicare care au reusit sa mobilizeze peste 1.8 milioane de oameni care sa curete Romania.

Calator constant

Contactul cu oamenii din culturi variate imi pastreaza vie ideea ca regulile sunt schimbatoare, iar normalitatea nu este un element fix. Pentru mine, calatoriile sunt un mod de iesi din confortul meu, asa ca stau de obicei la localnici sau plec de pe-o zi pe alta doar ca sa respir aer proaspat.

anca brasov

Dincolo de orice, sunt un Explorator si Life Hacker, care nu mai accepta sa-si conduca viata dupa reguli sociale impuse, pe care nu le inteleg si nu le simt.

Cred in Libertate, Autenticitate si Curaj.

Hai sa ne cunoastem!

Leave a Reply