Curaj & motivație / Evenimente

De ce vreau sa strang un milion de voluntari la curatenie pe 15 septembrie

separator
Posted on / by Anca

Am fost in echipa Let’s Do It, Romania! inca de pe vremea cand insemna doar o mana de oameni la o masa, cu un vis frumos. Aveam 23 de ani, nu avusesem niciun job serios si am intrat in echipa cu multa incredere si naivitate, gandindu-ma ca ar fi extraordinar daca ar reusi asa ceva in tara noastra. Si chiar asa a fost.

La 8 ani distanta de prima actiune Let’s Do It, Romania! si primii 200 000 de voluntari, sunt inca aici. Am alaturi cativa oameni vechi, care stiu si ce greu ne-a fost cand ne-am lovit de hateri, si cat de mult ne-am bucurat cand am vazut sutele de mii de voluntari inarmati cu saci si manusi, gata sa curete padurile si campiile. Am mobilizat peste un milion pana acum, in 5 Zile de Curatenie Nationala si totusi nu ne oprim.

Pe 15 septembrie, vom face o ultima nebunie: vrem sa unim un milion de romani la curatenie, de data asta intr-o singura zi. Pentru mine (si cred ca si pentru echipa) va fi ultima curatenie si are o semnificatie aparte. De ce cred ca e important sa ne iasa?

  • Pentru mine Let’s Do It, Romania! este despre putere personala si despre constiinta ca ne putem uni si pentru lucruri bune. Nu mai suport sa aud ca numai la noi e rau, ca numai noi, romanii, nu suntem in stare. Suferim de o lipsa de incredere in sine crunta, care provine dintr-o lipsa de awareness, de constiinta a propriei valori. 1 milion de romani la curatenie ar fi un declick mental, o schimbare de mindset.
  • Let’s Do It, Romania! te indeamna sa faci curatenie. In natura in primul rand, dar si in interiorul tau, in al doilea rand si poate chiar mai important. Actiunea de a face curat aseaza lucruri nebanuite in interior si face ordine si in ceea ce poate nici nu stii ca ai dezordonat
  • Cred ca avem nevoie sa ne vedem unii pe altii si sa ne recunoastem. Avem nevoie sa ne simtim parte a unui trib. Un trib de Doers, un trib de oameni responsabili, pozitivi, increzatori, care cauta binele si care ii sustin pe altii care fac bine
  • Pentru ca a fost un an greu, extrem de greu, cu o multime de vesti proaste. Si e nevoie si de una buna, care sa ma indulceasca lucrurile si sa ne mai readuca zambetul pe buze.

Cum ne poti ajuta:

Hai sa aratam ca se poate. Fii si tu unul dintr-un milion de Doers!

Related Posts

Leave a Reply

Pin It on Pinterest