Evenimente

Lecturi urbane – cum a fost

separator
Posted on / by Anca
Reading Time: 1 minute

Aseara am fost la Lecturi urbane si mi-a placut la nebunie!

Ne-am adunat aproape 60 de oameni cu carti sub brat, am venit cu inca vreo 150 de la Cotidianul si ne-am intalnit pe peron la Aviatorilor, la 7 seara sa citim.  A fost minunat sa vad atatia oameni adanciti in lectura si mai ales surprinderea celorlalti cand ne vedeau sau cand erau abordati si li se oferea si lor o carte. Si, cel mai frumos, cum incepeau sa citeasca si ei.

Am avut sustinerea Metrorex (multumim, a fost o surpriza placuta!) care ne-au lasat sa pozam si sa filmam si chiar sa intram gratuit. Cotidianul ne ajuta cu carti, Antena 1 a venit sa filmeze, Radio Romania Actualitati si Delta RFI au aratat si ele interes pentru proiect. Multumim pentru o prima editie perfecta, tuturor partenerilor si voluntarilor care au fost acolo! Urmeaza, bineinteles, editia 2, peste 2 saptamani.  Lecturi urbane o sa creasca, e nevoie de asta 🙂

Puteti sa vedeti tot ce s-a intamplat in poze si filmulete pe blogul proiectului.

Dan si Adi, good job, guys 🙂

Related Posts

3 Comments

 • Elena Cîrîc
  11/06/2009

  Dar oamenii? Cum au reactionat? Cum au primit cartile?

  Reply
 • phoebs
  11/06/2009

  Majoritatea foarte bine, chiar placut surprinsi. Nu spun, au fost si oameni care au refuzat, dar per total, lumea se intreba ce se intampla de citesc atatia si acceptau sa ia parte la joc:)

  Reply
 • Elena Cîrîc
  11/06/2009

  Era imposibil sa nu va loviti si de refuzuri.

  Succes la urmatoarele editii! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Pin It on Pinterest