Reading Time: 2 minutes

Coaching cu Anca Baniță

Sunt coach acreditat si vreau sa te sustin in a scoate din sertar visele pe care le-ai lasat acolo demult, visele care striga catre tine si care vor sa prinda viata.

Te pot sustine in indeplinirea oricarui vis prin perspective noi, prin a te mentine motivat si a urmari impreuna progresul: da-mi un semn si hai sa ne cunoastem!

Anca Banita

Subiecte de coaching

Putem lucra impreuna pe orice fel de obiectiv care este important pentru tine. Prin obiectiv inteleg orice lucru pe care ti-l doresti, indiferent de dimensiunea lui sau de cat e de posibil acum in mintea ta. Cateva exemple:

Schimbari de cariera

Coaching de performanta

Luarea unei decizii

Obtinere de claritate

Viziunea mea

Cred ca avem un potential nelimitat si ca suntem creatori ai vietii noastre. Cred ca ne putem transforma oricand si cred ca avem puterea de a ne crea viata pe care ne-o dorim. Suntem liberi sa facem asta in masura limitelor pe care ni le punem singuri. Iar eu vreau sa te sprijin in a avea curaj sa traiesti cu autenticitate si asumare.

Ce spun clientii

Cand am inceput coaching-ul cu Anca, ma simteam coplesit de cat de multe lucruri aveam "pe tava" vs. cat de putin timp & energie aveam. Mi-era imposibil sa le gestionez pe toate. Dupa 4 sedinte, nu numai ca m-am linistit, ci mi-a fost foarte clar: ce am de facut, care-mi sunt prioritatile si de unde sa incep. Am inchis niste "paranteze" si procese care trenau de ani intregi. Iar sedintele de coaching isi mai fac efectul si in ziua de astazi. Ce mi-a placut cel mai mult? Anca e foarte deschisa si atenta, nu te judeca, nu proiecteaza si nu contamineaza cu nimic procesul de coaching. Nu incearca sa-ti impuna din exterior vreo idee prefabricata sau vreun "sablon de coaching" — ceea ce e un lucru rar in lumea coach-ilor. Intervine doar atat cat este nevoie, si e foarte prezenta in timpul sedintelor. Nu e doar atenta la lucrurile pe care le spui, ci acorda importanta si lucrurilor pe care NU le spui, sau care "iti scapa". O recomand oricui vrea sa-si deblocheze o arie a vietii sau sa treaca la urmatorul nivel!
Sesiunile de coaching cu Anca mi-au adus claritate in abordarea subiectelor care ma preocupa si m-au facut constienta de aspecte din viata mea pe care nu le-am vazut pana acum. Mi-a placut ca dialogul nostru a fost purtat numai la timpul prezent si am dorit sa pastrez si in zilele urmataoare acest mod de a comunica pentru ca am simtit ca ma reprezinta si ma pot dezvolta pe mai departe. Am fost impresionata de felul in care a reusit sa ma faca sa „aud” ce spun si, in mod deosebit, de intrebarile pe care mi le-a adresat pentru ca am fost suprinsa de raspunsurile date. Concret, dupa sesiunile de coaching, voi avea mereu la indemana o ”oglinda” in care ma pot uita sa vad cine sunt, unde sunt si ce vreau sa fac ca sa ajung acolo unde imi doresc. Multumesc!
Roxana Gica
Sales specialist

Cum lucrez

Lucrez in sesiuni de o ora, saptamanal, sau, daca este vorba despre un obiectiv pe termen mediu sau lung, in sesiuni de 2 ore, odata la 1 sau 2 saptamani. Putem alege impreuna cel mai bun mix de sesiuni si perioada de timp. Vom avansa in ritmul tau, iar cuvintele cheie sunt autenticitate si bucurie. 

Lucrez 1 to 1, live sau pe skype. 

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso 

Leave a Reply