Creeaza un 2024 cu bucurie, prin intentii aliniate la cine esti tu autentic!

New Year, Your Best Year!

Cum ar fi ca 2024 sa fie anul in care visurile tale devin realitate si in care te gandesti si cine vrei tu sa fii in viata ta, dar si cum vrei sa ajungi acolo aliniat la valorile tale?

Ti s-a intamplat sa notezi obiective pe o foaie, rezolutiile de An Nou, si apoi ai uitat complet de ele? Sau nu s-a indeplinit nimic de pe foaie?

Stiu cum e, pentru ca am facut si eu ani la rand liste peste liste de obiective ambitioase, de care apoi nu m-am tinut. 

Si apoi, devenind coach, am inteles de ce. 

Lipseau niste piese din puzzle 🙂

Te invit intr-o calatorie magica, printr-o formula care sa-ti aduca multa claritate, dar si rezultatele pe care le visezi

Vom urma impreuna ritualul meu de An Nou, folosind cativa pasi care sa te conecteze la tine si sa te ajute sa creezi ceea ce iti doresti de mult timp:

– vom trece impreuna prin anul care s-a incheiat si vom extrage impreuna toate motivele de recunostinta, dar si lectiile lui, printr-un mic ritual in care vom folosi si cateva elemente ale naturii. Vom aduce in 2024 multa intelepciune si bucurie 🙂

– ne vom conecta la viziunea ta pentru viitor si vom creiona cateva visuri care sa te inspire, conectandu-ne profund la tine si la inima ta – te voi invata cum sa iti folosesti mintea si inima ca sa iti aduci visurile in realitate

– vom accesa versiunea ta din viitor si vom exersa impreuna o tehnica puternica de Manifestare

– vom stabili impreuna cuvantul tau pentru 2024, cel care va imprima intregul an cu o energie specifica

– vom face impreuna un vision board, il vom incarca cu emotie, care sa ramana cu tine si care sa te traga, usor, spre tot ce iti doresti

writing


"New Year, Best Year" este pentru tine daca...

pexels-happiness-maker-744662

Ce primesti la workshop:

Screenshot 2023-12-07 at 15.39.15

Eu sunt Anca Banita si abia astept sa-ti fiu ghid!

Sunt pasionata sa inteleg cum functioneaza creierul, mintea si emotiile noastre pentru a-mi transforma visurile in realitate. Folosesc vision board-ul si meditatiile de manifestare de ani buni si stiu ca sunt fundamentate in neurostiinta, asa ca iubesc sa le dau mai departe – este incredibil cata putere avem de fapt!

Am co-creat deja cateva proiecte de care sunt mandra, cel mai important dintre ele fiind Let’s Do It, Romania!, cea mai mare miscare sociala din Romania, care a fost pentru mine tot despre putere putersonala.

Apoi, am schimbat cariera in domeniul coaching-ului si al training-ului si tin astazi cursuri open si in mediul de business pentru oameni care vor sa se inteleaga mai bine si sa isi acceseze resursele din interior.

In ultimii 14 ani, am experimentat pe pielea mea toate metodele de dezvoltare personala posibile si am facut si 2 scoli de coaching acreditate ICF.

Hai sa cream impreuna viata pe care ti-o doresti si hai sa inveti cum sa ajungi acolo pas cu pas! Ea este posibila si te asteapta chiar acum!

_KOS2268-Edit

Investitia ta – 297 RON

Cunosti pe cineva care doreste sa aiba un 2024 minunat? Spune-i si lui despre workshop!

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa ma contactezi, o sa te ajut cu mare placere.