Opreste autosabotarea si creste-ti nivelul de performanta si fericire, antrenand cei 3 muschi mentali 

– webinar gratuit cu Anca Baniță –

[Inregistrare limitata]

Transforma-ti mintea din dusman in prieten, urmand 0 metoda simpla, bazata pe neurostiinta, care se preda la Universitatea Stanford si in Silicon Valley, in programul Mental Fitness. 

 
Programeaza o intalnire gratuita in care sa afli daca programul se potriveste pentru nevoile tale. Vei face testul sabotorilor si vei vorbi cu un om din echipa mea, pregatit sa te asculte si sa iti prezinte programul, pentru a decide daca te poate ajuta.

Chiar functioneaza – nu ma mai enervez cu echipa mea – cand apar situatiile astea in care devin tensionat imi dau seama de asta.

Marius Braghesiu, Antreprenor

Acest curs m-a ajutat foarte mult sa pot face diferenta intre asta sunt eu si acestea sunt gandurile mele. Vad mult mai usor cand se declanseaza caile automate de raspuns si am invatat cum sa opresc furtuna. M-am bucurat enorm sa le pot spune si celor dragi despre sabotori, ca sa avem un limbaj comun. Acum ma aduc si pe mine mai mult in discutii, imi este mai usor sa spun nu, am ajuns la a 49-a zi in care invat spaniola, macar 5 min. Am ales sa ma expun in fata unor situatii pe care le percepeam ca fiind amenintatoare si am stat, fara sa fug. Multumesc ❤️

Ioana Guica – Trainer, Specialist HR si Antreprenor
Am accesat acest curs printr-un cumul de factori: nevoie identificata, curiozitate maxima si coach Anca Banita. Am rezonat foarte bine cu structura cursului si informatia primita. Acum, la final, am constientizat cat de mult am invatat de la metoda de predare a cursului: poate ai gresit, este in regula, vezi care e cadoul greselii, te concentrezi si mergi mai departe. Cu ce m-a ajutat? Sa inving temeri, nesiguranta, situatii si relatii tensionate prin empatie, creativitate si iubire. Am antrenat muschii mintii si asta ma ajuta in fiecare relatie si in jobul meu.
 
Roxana Protopopescu, Operations Manager

Este un curs pe care oricine ar trebui sa-l parcurga pentru continut si pentru partea practica. In plus, facilitatorul este o persoana competenta, serioasa, implicata. Mie mi-a adus o harta clara a emotiilor si starilor intrate in automatisme, si mi-a aratat cum sa le privesc iar apoi sa-mi accesez puterea interioara ( in curs “superputeri”). Efectele se vad in toate aspectele vietii, starea de claritate mentala si emotionala fiinxd cele activate pentru a fi eficienta, dar si pentru o stare de bine, de incredere si optimism.

Laura Ormenisan, medic primar