4 Strategii de Branding Personal
care Functioneaza cu Succes in 2022
- webinar gratuit cu Anca Baniță -

Creste-ti brand-ul personal folosind cele mai noi strategii de marketing, branding si social media, care te ajuta sa devii repede vizibil si sa castigi clienti pentru business-ul tau

In acest webinar, vei invata:

Poti deveni vizibil pentru clientii tai – vino sa inveti ce functioneaza, ca sa aplici imediat!

Fie ca ai stat pana acum pe margine, asteptand momentul perfect ca sa “te arati” oamenilor si sa depasesti teama de expunere sau ai facut deja cateva incercari de a spune ceva despre tine cu mai mult sau mai putin succes, acesta poate fi un moment de cotitura pentru tine. 

Momentul care sa te puna in miscare. Care sa te energizeze, care sa iti dea incredere si un plan ca sa faci pasi reali. 

S-au schimbat atat de multe in ultimii in mediul online, in modul in care putem construi o imagine si ai acum atatea instrumente ca sa reusesti!

Vino alaturi de mine ca sa afli 4 pasi cheie pe care ii poti face chiar acum!

Trebuie neaparat sa vii la acest webinar, daca…

O invitatie personala de la Anca

anca banita

Lucrez cu brand-uri de mai bine de 13 ani. Si cred ca m-a pregatit inca de la 18 ani pentru a lucra cu oamenii din ipostaza de coach (au urmat si 2 scoli oficiale de coaching de atunci). 

Inteleg atat implicarea emotionala pe care o presupune sa te privesti pe tine ca brand si sa ai curajul de a te expune in fata unei lumi care poate sa para, uneori, infricosatoare, cat si nevoia de a sti cum sa comunici, ce sa spui, ce canale sa folosesti. Oh, chiar stiu cum e si stiu ca nu e usor!

La 23 de ani ieseam in fata sa promovez o idee nebuneasca: Let’s Do It, Romania!, miscarea care isi propunea sa uneasca romanii pentru a face curatenie in tara. In acelasi timp, lucram intr-o agentie de PR si faceam comunicare pentru brand-uri mari precum Ikea, Stella Artois sau Avon.

10 ani mai tarziu, milioane de voluntari implicati la curatenie, o carte scrisa si sute de clienti pe care i-am ajutat sa isi construiasca propriul brand, am inteles exact ingredientele care fac diferenta dintre un brand personal autentic, ce aduce valoare si este recunoscut de comunitate si o incercare esuata care nu a depasit un text pe o foaie.

Daca esti decis ca anul acesta sa fie anul in care faci ACEL PAS pe drumul spre a deveni vizibil, a construi, bucata cu bucata, reputatia pe care ti-o doresti si a transmite mesajele tale intr-un mod profesionist si inspirational, abia astept sa iti fiu ghid si coach in proces.

Ne vedem la webinar!

 

Cunosti pe cineva care doresti sa isi creasca afacerea prin intermediului brand-ului sau personal? Spune-i si lui despre webinar!