6 Pasi Cheie Pentru Un Brand Personal Care Iti Aduce Clienti
si Libertatea de a Lucra Cat si Cu Cine Vrei
- webinar gratuit cu Anca Baniță -

Cum sa devii vizibil, sa iti construiesti o imagine de care esti mandru si sa atragi oamenii in jurul tau, urmand un plan simplu si clar care te scapa de coplesire si de intrebarea: "de unde o apuc?"

In acest webinar, vei invata:

anca banita

Acum este, mai mult ca niciodata, momentul sa te arati si sa devii acel lider care stii ca exista in interiorul tau. Pentru ca nu a fost niciodata mai usor sa devii vizibil!

munca de freelancer

Fie ca ai stat pana acum pe margine, asteptand momentul perfect ca sa “te arati” oamenilor si sa depasesti teama de expunere sau ai facut deja cateva incercari de a spune ceva despre tine cu mai mult sau mai putin succes, acesta poate fi un moment de cotitura pentru tine. 

Momentul care sa te puna in miscare. Care sa te energizeze, care sa iti dea incredere si un plan ca sa faci pasi reali. 

S-au schimbat atat de multe in ultimii in mediul online, in modul in care putem construi o imagine si ai acum atatea instrumente ca sa reusesti!

Vino alaturi de mine ca sa afli cum poti sa iti construiesti un brand personal care sa iti aduca mai multi bani, dar si o voce autentica in industria ta.

Trebuie neaparat sa vii la acest webinar, daca…

O invitatie personala de la Anca

anca banita

Lucrez cu brand-uri de mai bine de 13 ani. Si cred ca m-a pregatit inca de la 18 ani pentru a lucra cu oamenii din ipostaza de coach (au urmat si 2 scoli oficiale de coaching de atunci). 

Inteleg atat implicarea emotionala pe care o presupune sa te privesti pe tine ca brand si sa ai curajul de a te expune in fata unei lumi care poate sa para, uneori, infricosatoare, cat si nevoia de a sti cum sa comunici, ce sa spui, ce canale sa folosesti. Oh, chiar stiu cum e si stiu ca nu e usor!

La 23 de ani ieseam in fata sa promovez o idee nebuneasca: Let’s Do It, Romania!, miscarea care isi propunea sa uneasca romanii pentru a face curatenie in tara. In acelasi timp, lucram intr-o agentie de PR si faceam comunicare pentru brand-uri mari precum Ikea, Stella Artois sau Avon.

10 ani mai tarziu, milioane de voluntari implicati la curatenie, o carte scrisa si sute de clienti pe care i-am ajutat sa isi construiasca propriul brand, am inteles exact ingredientele care fac diferenta dintre un brand personal autentic, ce aduce valoare si este recunoscut de comunitate si o incercare esuata care nu a depasit un text pe o foaie.

Daca esti decis ca anul acesta sa fie anul in care faci ACEL PAS pe drumul spre a deveni vizibil, a construi, bucata cu bucata, reputatia pe care ti-o doresti si a transmite mesajele tale intr-un mod profesionist si inspirational, abia astept sa iti fiu ghid si coach in proces.

Ne vedem la webinar!

 

Cunosti pe cineva care doresti sa isi creasca afacerea prin intermediului brand-ului sau personal? Spune-i si lui despre webinar!

Pin It on Pinterest