Cum te Diferentiezi in Industria ta, Construind un Brand Personal Puternic

Cum sa iti gasesti micronisa, sa te pozitionezi ca expert si sa atragi mai multi clienti pe care sa ii iubesti

Webinar NOU gratuit cu Anca Banita,
Expert in Comunicare & Coach

cu aparitii in:

Inscrie-te acum la webinar!

Daca iubesti ceea ce faci si sa ajuti oamenii cu expertiza ta, dar nu ai suficienti clienti si cauti o harta clara cu ce ai de facut, esti in locul potrivit.   

Stiu ca ai facut o facultate, cursuri sau formari sau ai dobandit experienta lucrand deja, insa acolo nu ai invatat cum sa si atragi acei clienti de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta afacerea fiind pe cont propriu.

Ai nevoie de un set diferit de abilitati pentru a-ti trai pasiunea si a fi antreprenor. Un set de abilitati care includ vanzari, comunicare si marketing.

Ai nevoie sa-ti construiesti un Brand Personal, pentru ca oamenii sa stie cine esti, ce faci si cu ce ii poti ajuta. Asta implica o micronisa profitabila, un mesaj clar, un plan de promovare smart si o oferta strategica

Este pentru tine acest webinar daca:

In acest webinar, vei invata:

Un brand personal puternic face diferenta intre a avea un business care iti aduce cati bani vrei si relaxare sau unul in care castigi putin si te chinui.

“M-am inscris cu asteptari si mi-au fost depasite! Ma vad pe mine intr-un cu totul alt fel si asta se datoreaza exercitiilor pe care Anca ni le-a propus. Cu siguranta, daca urmezi pasii recomandati de ea, o sa ai un brand magnetic, o sa stii ce vrei si o sa stii cum sa iti cresti afacerea sau cariera”
(Ramona, consultanta imobiliara).

O invitatie personala de la Anca Banita

Sunt expert de comunicare cu o experienta de peste 15 ani in lucrul cu brand-uri personale si comerciale. Experienta mea include munca in cea mai premiata agentie de PR din Romania, MSL The Practice (unde am lucrat cu clienti precum Ikea, Stella Artois sau AVON) si in corporatie la Heineken. 

In 2014 am pornit pe cont propriu si am lucrat ca freelancer pentru mai multe brand-uri personale de succes, printre care Andrei Dunuta, public speaking trainer.

In 2019 am devenit Coach si am terminat 2 Scoli de Coaching acreditate ICF. Atunci am lansat propriul business online, iar de atunci am ajutat peste 650 de antreprenori sa devina vizibili si o autoritate in domeniul lor. 

Inteleg atat implicarea emotionala pe care o presupune sa te privesti pe tine ca brand si sa ai curajul de a te expune in fata unei lumi care poate sa para, uneori, infricosatoare, cat si nevoia de a sti cum sa comunici, ce sa spui, ce canale sa folosesti. Oh, chiar stiu cum e si stiu ca nu e usor!

La 23 de ani ieseam in fata sa promovez o idee nebuneasca: Let’s Do It, Romania!, miscarea care isi propunea sa uneasca romanii pentru a face curatenie in tara. 10 ani mai tarziu, 2 milioane de voluntari implicati la curatenie, o carte scrisa si sute de clienti pe care i-am ajutat sa isi construiasca propriul brand, am inteles exact ingredientele care fac diferenta dintre un brand personal autentic, ce aduce valoare si este recunoscut de comunitate si o incercare esuata care nu a depasit un text pe o foaie.

Daca esti decis ca anul acesta sa fie anul in care faci ACEL PAS pe drumul spre a deveni vizibil, a construi, bucata cu bucata, reputatia pe care ti-o doresti si a transmite mesajele tale intr-un mod profesionist si inspirational, abia astept sa iti fiu ghid si coach in proces.

Ne vedem la webinar!

Cunosti pe cineva care doresti sa isi creasca afacerea prin intermediului brand-ului sau personal? Spune-i si lui despre webinar!