10 Moduri in Care te Sabotezi Fara sa Stii si Cum sa-ti Antrenezi cei 3 Muschi ai Mintii pentru a Scapa de Stress
- webinar gratuit cu Anca Baniță -

Afla cum te sabotezi singur si de ce se intampla asta si cum sa faci switch-ul de la stress si negativitate la pozitiv si acceptare de sine oricand ai nevoie, urmand 0 metoda simpla, bazata pe neurostiinta, care se preda si la Universitatea Stanford

joi, 20 octombrie, ora 19:00

Tu cum te tratezi cand gresesti sau nu iti iese ceva? Iti vorbesti urat, te desconsideri, te pui la colt? Iti spui ca nu esti suficient de bun?

Relatia cu tine este cea mai importanta relatie din viata ta. Daca tu te placi si te sustii, asta se reflecta si in relatiile tale, si in munca ta - nu poti sa iti sustii ideile, nu poti sa ceri ce meriti si ai nevoie, daca nu esti prietenul tau cel mai bun

In acest webinar:

Cand esti in autosabotare, nu esti nici creativ, nici receptiv la ce spun ceilalti

Creierul tau cantareste de 3 ori mai mult negativul decat pozitivul – se numeste negativity bias si ne-a ajutat sa supravietuim ca specie. Asadar, atunci cand se intampla ceva rau, avem tendinta sa ne ducem imediat in frustrare, furie, teama si sa ne stresam, sa avem o gramada de ganduri negative care ne blocheaza. Putem ramane acolo ore sau chiar zile in sir.

Dar daca ar putea sa fie si altfel? Daca ai putea sa iti antrenezi mintea sa se mute de acolo si sa se duca spre pozitiv? Atunci cand stai in negativ, corpul tau e inundat de hormoni de stress, nu judeci limpede, esti in frica si nu poti lua decizii bune. 

Daca vrei sa ramai calm, sa ai privire de ansamblu, sa ai idei si sa abordezi pe cineva cu intelegere, ai nevoie sa inveti sa activezi o cu totul alta zona a creierului tau. 

Cum ar fi sa poti accesa oricand pacea, bucuria, empatia, conexiunea, creativitatea si sa ai la indemana un instrument ca sa te calmezi cand s-a intamplat ceva neplacut? 


Trebuie neaparat sa vii la acest webinar, daca…

O invitatie personala de la Anca

anca banita

Sunt coach si trainer cu 8 ani de experienta, iar misiunea mea este sa ii sprijin pe oameni sa isi recapete puterea personala si sa isi creeze viata pe care si-o doresc. Am studiat la 2 scoli de coaching de prestigiu acreditate ICF, si am finalizat programul Positive Intelligence, un program de antrenament mental recunoscut la nivel global, predat si la Universitatea Stanford.

Sunt extrem de pasionata de natura umana, lucrez constant cu mintea mea si meditez zilnic, iar in ultimii 15 ani am investit zeci de mii de euro pentru a cunoaste si a experimenta multe metode de dezvoltare personala.

De mai bine de 8 ani am creat programe de crestere personala pentru mai bine de 1300 de persoane, atat in mediul corporate (pentru companii precum Oracle, Dell, Accenture, Uniqa, Siemens, KPMG, Marriott), cat si prin cursuri open. 

De asemenea, un alt proiect de care sunt mandra este Let’s Do It, Romania!, cea mai mare miscare sociala din Romania, unde sunt co-initiator. Pentru mine este tot un proiect despre putere personala si schimbare de mindset. 

A-ti antrena mintea sa gaseasca solutii, nu sa te saboteze, este un skill cheie in 2022 daca vrei sa ai performanta si relatii fericite

Cunosti pe cineva care stii ca se autosaboteaza tare? Spune-i si lui de webinar!