3 Pasi Cheie pentru a da mai incet vocea criticului interior
si a vindeca perfectionismul
- webinar gratuit cu Anca Baniță -

Invata cum te poti elibera de sub tirania vocii negative care pune stapanire pe tine si nu te lasa sa te simti liber si sa-ti accesezi resursele si solutiile

Criticul tau interior nu te lasa sa faci mai nimic?

Tie ce iti spune cel mai des criticul tau interior? Ai un judecator puternic care iti spune mereu ca nu esti suficient de bun? Ai o voce perfectionista care nu te lasa niciodata sa scoti capul in lume pana cand nu e totul perfect, iar asta te blocheaza asa de tare ca nu mai faci nimic? 

Auzi ca nu meriti sa fii iubita sau ca nu esti in stare de nimic? Sau te compari in continuu cu cei din jur si mereu iesi in pierdere? Ti-ai setat niste standarde pentru tine incat nimic nu mai e suficient de bun, iar apoi te mai biciuiesti si pentru ca nu ai terminat nimic?

Nu trebuie sa fie doar asa. Poti invata sa gestionezi aceasta voce si, mai ales, sa dezvolti o alta, mai inteleapta si mai plina de putere.

Trebuie neaparat sa vii la acest webinar, daca…

Te astept la webinar ca sa:

anca banita

O invitatie personala de la Anca

anca banita

Sunt coach, blogger de dezvoltare personala si creator de experiente care ii ajuta pe oameni sa isi recapete puterea personala si sa isi creeze vieti pe care sa le iubeasca cu adevarat.

Cred ca suntem cu totii creatori ai vietii noastre si cred ca avem cu toti puterea de a ne schimba starea in orice moment. Doar ca nu am fost invatati sa facem asta nici la scoala, nici in familie. Nu stiu cum sa ne accesam intelepciunea din interior si vreau sa schimb asta.

Timp de multi ani m-am luptat si eu cu o voce critica incredibil de puternica, care ma punea deseori la pamant, crezand ca ce fac nu e suficient de bun daca nu e perfect sau original. 

Mi-am dorit sa ma cunosc pe mine, sa inteleg cum functioneaza creierul, mintea si emotiile noastre, pentru a putea sa-mi transform visele in realitate. In ultimi 14 ani, am experimentat pe pielea mea toate metodele de dezvoltare personala posibile si am facut si 2 scoli de coaching acreditate ICF.

Am creat deja cateva proiecte de care sunt mandra, cel mai important dintre ele fiind Let’s Do It, Romania!, cea mai mare miscare sociala din Romania, care a fost, pentru mine, tot despre putere personala.

Apoi, am schimbat cariera in domeniul coaching-ului si al training-ului si tin astazi cursuri open si in mediul de business pentru oameni care vor sa se inteleaga mai bine si sa isi acceseze resursele din interior.

Ma bucur sa ne cunoastem!

 

Cunosti pe cineva care doresti sa isi creasca afacerea prin intermediului brand-ului sau personal? Spune-i si lui despre webinar!