Daca te-ai gandit:

Cum pot avea un brand personal puternic, care sa-mi sustina cariera sau afacerea? Si cum sa ma reinventez, daca nu ma mai regasesc unde sunt acum?

Care sunt mesajele pe care le pot pune autentic in online despre mine si ceea ce eu ofer, dar si despre reusitele mele?

Ce poveste vizuala pot spune in online, astfel incat sa fiu atractiva si memorabila?

Care este stilul meu unic din punct de vedere vestimentar, care ma poate face sa stralucesc?

Ce culori mi se potrivesc si ma pun in evidenta?

Ce tipuri de haine sa aleg, pentru a-mi pune in valoare brand-ul personal?

Cum sa aleg haine potrivite cu conformatia corpului meu?

Pentru cine este workshop-ul:

Femei antreprenor, care doresc sa transmita o imagine de expert in ochii clientilor lor si sa devina vizibile in industria in care activeaza

Profesioniste din mediul corporate, care detin pozitii de management si au nevoie de o imagine care sa le sustina expertiza

Creatoare de continut, care vor sa-si gaseasca unicitatea atunci cand isi transmit mesajul, inclusiv la nivel vizual

Te asteptam intr-o calatorie fascinanta, in care sa faci un upgrade al brand-ului tau personal, sa inveti sa spui povestea lui si sa-ti definesti stilul vestimentar si culorile potrivite pentru tine, pentru a transmite un mesaj puternic prin intermediul hainelor tale.

Workshop-ul este foarte practic – totul va fi aplicat pe situatia ta personala – vei primi sfaturi personalizate la fiecare pas.

Teme abordate in cadrul workshop-ului:

Definirea brand-ului personal: cine esti tu ca brand si ce te face unica? Vom folosi 6 elemente de definire a unui brand personal care sa iti aduca claritate si sa te ajute sa fii autentic.

Care este povestea brand-ului tau si cum o poti spune in online si offline – cum pot folosi storytelling pentru a ma prezenta in fata unui public relevant pentru mine 

Care sunt tipurile de continut pentru social media (Facebook, Linkedin, Instagram) si cum le armonizezi intr-un plan de postari aliniat cu tine

Planul tau de brand personal pentru 2024

Teoria culorilor si cum sa o aplici pe propria garderoba, cele patru sezoane de culoare, subtonul pielii si relevanta contrastului

Cum sa-ti identifici paleta de culori specifica tie, care iti pune trasaturile in evidenta, astfel invat sa iti compui o garderoba care sa te avantajeze cromatic si sa te faca sa te simti increzatoare in frumusetea ta naturala

Ce tipuri de vestimentatie ti se potrivesc, in functie de brand-ul si de trasaturile tale, printr-un exercitiu cu tinute usor de facut

Cum devin propriul stilist: creezi tinute adaptate stilului personal si contextelor profesionale

Cu ce vei pleca de la workshop:

BRANDING PERSONAL cu ANCA BANITA

Vei intelege care este brand-ul tau personal si ce te diferentiaza de alti experti din industrie – ce poti comunica despre tine ca sa iesi in evidenta

Iti vei scrie povestea profesionala intr-un mod atractiv pentru publicurile tale, fie care esti angajata sau antreprenor – Elevator Pitch in 60 secunde & Origin Story

Cu un plan de continut pentru retelele sociale potrivite pentru tine (Facebook, Instagram, Linkedin)

Cu planul tau de brand personal cu actiuni cheie ca sa devii mai vizibila in 2024

STYLING CU EMA BANITA

Iti vei stabili semnatura ta vestimentara pentru brand-ul tau personal – ce haine sa folosesti pentru a te pune in evidenta

Cu paleta de culori specifica tie, dupa o analiza cromatica personalizata – culorile pe care, de acum incolo, le vei folosi pentru alegerea hainelor, machiajului si accesoriilor

Iti pui bazele garderobei tale inteligente cunoscandu-ti personalitatea stilistica

Cu tinute clar definite pentru cazul tau, adaptate stilului personal si contextelor profesionale

Inscrierile sunt deschise pana joi, 23 mai

Zile
Ore
Min
Sec

Anca Banita, Personal Branding Strategist & Coach

Anca Banita are o experienta de 15 ani in domeniul comunicarii si relatiilor publice, atat in mediul corporate, cat si in agentii de PR si ca freelancer.

Astazi, Anca ajuta profesionistii sa-si construiasca un Brand Personal autentic si profitabil – pana acum, peste 650 de antreprenori si freelanceri au trecut prin cursurile ei.

Este unul dintre initiatorii si coordonatorul campaniilor de comunicare, “Let`s Do It, Romania!”, cea mai mare sociala din Romania, care a mobilizat peste 2 000 000 de romani pentru a face curatenie in toata tara intr-o singura zi.

Anca este si coach cu 2 formari acreditate ICF si sustine programe de Branding Personal pentru corporatii (precum ING, Accenture, Marriott, KPMG, Dell, Orange).

Pentru mine, cursul de Branding Personal a fost o oportunitate să imi readuc aminte cateva lucruri esentiale pentru procesul de branding personal, pe de o parte si o ocazie buna sa interactionez cu oameni noi si foarte diferiti. Cursul Ancai e foarte bine structurat ca si continut si ritm, iar exercitiile vin cu multe intrebari de tip coaching, care sa creasca nivelul de constientizare a fiecarui participant. Iar asta face cursul cu atat mai valoros pentru ca un brand personal autentic se construieste de la interior spre exterior.

Cristina Otel, Coach si podcast host Pauza de Bine

Cursul de branding personal a fost una dintre cele mai bune investitii pe care as fi putut sa le fac in aceasta perioada.

Inainte de acest curs am fost afona cu tot ceea ce presupune un branding persoanal in online, acum pot spune ca am invatat mai mult decat ABC-ul unui branding personal, am invatat cat de importanta este o imagine unitara, cum sa creez postari, cum sa ma promovez si cum sa comunic cu avatarul clientului meu.

Ana Maria Toader, Wine Expert

Ema Banita, Style Coach si Image Consultant

Ema Banita are o experienta de 13 ani in zona de styling si consultanta de imagine. Timp de 7 ani a lucrat ca stilist pentru cele mai cunoscute reviste si branduri din Romania, precum Unica, Adidas, Nivea sau Dorna.

De asemenea, a lucrat ca stilist cu artisti de renume din Romania, precum Alexandra Stan, Andreea Balan, Feli Donose, Eduard Maya, Morandi, Alina Eremia, Alina Ceusan, Mira, Laura Giurcanu, Smiley.

A studiat consultanta de imagine la Style Coaching Institute din Londra si Cromatica la Color Me Beautiful si astazi lucreaza ca Style Coach cu clienti individuali, pe care ii sprijina folosind propria metoda de lucru sa isi dezvolte un stil vestimentar autentic si aliniat cu lifestyle-ul lor.

Pana acum, a lucrat cu peste 400 de clienti, care si-au descoperit culorile care ii pun in valoare si hainele potrivite cu cine sunt ei in interior.

Experienta cu Ema a fost transformatoare! Am descoperit ce impact incredibil pot avea culorile, nu doar estetic, ci si asupra starii mele interioare. Am aflat ce culori mi se potrivesc cel mai bine si cum acestea pot influenta modul in care mă simt si cum sunt perceputa de ceilalti. Surpriza a fost ca acele culori pe care le evitam sau le credeam prea sterse, de fapt, mi se potriveau perfect si aduceau un echilibru si armonie.

 

Crina Moisa, Medic hematologie

Toata această aventura și descoperire de sine a apărut din dorința de a-mi face, eu mie, un cadou inedit de ziua mea (30 de ani). Este de foarte mare ajutor ca tu, ca femeie, sa stii ce ti se potriveste si sa salvezi minute bune dimineata cand te intrebi “si eu azi cu ce ma imbrac?”  Mi-a luat 3 zile sa procesez ca tot ce purtam eu ca si cromatica, de fapt, nu ma punea in valoare cum o faceau culorile descoperite dupa analiza cromatica. As incuraja orice femeie să faca asta, este revelator! Ema este foarte pregatita sa te sustina pe tot acest drum, caci este pura pasiune si talent la ea si asta se simte.

Monica Cazan, Beauty Therapist

Locatie: Uplift Society – strada Braziliei, nr 16

Data: 25 mai, orele 10-18

Lunch inclus

Pret: 1000 RON – doar 12 locuri disponibile

Inscrierile sunt deschise pana joi, 23 mai

Zile
Ore
Min
Sec