Metoda de Mental Fitness - Positive Intelligence

Descopera o metoda simpla si eficienta, folosita si de top performeri din Silicon Valley, pentru a calma anxietatea, a opri autosabotarea si a te ajuta, ca rezultat, sa castigi de 3 ori mai mult sau sa iti imbunatatesti relatiile

Urmareste webinariile si afla cum te poate ajuta metoda!
cu Anca Banita, Mental Fitness Coach

cu aparitii in:

Daca te regasesti intr-una din aceste situatii:

Nu iti poti controla stress-ul, te enervezi din orice si tipi la angajati, partener sau copil

Nu ai incredere in tine si te limitezi profesional (nu ceri o marire de salariu, nu incepi un business nou, nu ceri fee-urile pe care le doresti de la clienti, nu propui ideile bune pe care le ai in minte, stai intr-un job prost platit)

Iti e foarte greu sa spui “nu” si te simti vinovat cand refuzi oamenii, asa ca te trezesti cu multe sarcini in plus, iar oamenii profita de tine

Ai un blocaj creativ si nu ai nicio idee, desi iti doresti sa creezi ceva (o carte, un produs, etc)

Esti foarte negativist, prapastios, critic si te tratezi foarte rau, iar terapia nu a ajutat suficient

Ai probleme cu somnul din cauza anxietatii

Ai o adictie care te impiedica sa ai o relatie fericita sau sa evoluezi la job

Ai trecut printr-un divort si iti e foarte greu sa il depasesti

Iti poti antrena mintea sa nu te mai saboteze si sa-ti aduca rezultatele pe care ti le doresti.

Urmareste cele 3 zile mai jos:

 

ZIUA 1: Care este cauza autosabotarii tale si care sunt cei 10 sabotori cel mai des intalniti (cu siguranta ai si tu cativa dintre ei!)

 

ZIUA 2: Cum sa iti calmezi emotiile si gandurile negative cand apar, folosind neurostiinta si un exercitiu practic, pe care il vom face live!

 

ZIUA 3: Cum sa ai mai multa empatie fata de tine atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dorit (aici vom face un exercitiu minunat, plin de emotie – exercitiul preferat al oamenilor cu care am lucrat)

Uite si ce zic oamenii care au trecut prin program:

 

Mihai Prichindel – depasirea unei adictii vechi, care ii afecta relatia de cuplu si viata profesionala si mutarea in Tenerife

 

Adrian Tofan, broker imobiliar – Mi-am crescut veniturile cu 20% in 6 saptamani de Mental Fitness

 

Eduard Ustinescu – cum depasesc esecurile si gandirea negativa prin Mental Fitness

 

Ami Vaida – Am depasit amanarea si m-am apucat de scris prin Mental Fitness

O invitatie personala de la Anca

Sunt Mental Fitness Coach, format de profesorul Stanford care a creat metoda Positive Intelligence, printr-un program de 6 luni, care se aplica cu succes de top performers din Sillicon Valley.

Misiunea mea este sa ii sprijin pe oameni sa isi recapete puterea personala si sa isi creeze viata pe care si-o doresc.

Am studiat la 2 scoli de coaching de prestigiu acreditate ICF si de mai bine de 8 ani am creat programe de crestere personala pentru mai bine de 1300 de persoane, atat in mediul corporate (pentru companii precum Oracle, Dell, Accenture, Uniqa, Siemens, KPMG, Marriott), cat si prin cursuri open. 

Sunt extrem de pasionata de natura umana, lucrez constant cu mintea mea si meditez zilnic, iar in ultimii 15 ani am investit zeci de mii de euro pentru a cunoaste si a experimenta multe metode de dezvoltare personala. 

De asemenea, un alt proiect de care sunt mandra este Let’s Do It, Romania!, cea mai mare miscare sociala din Romania, unde sunt co-initiator. Pentru mine este tot un proiect despre putere personala si schimbare de mindset.

“Revelatia serii…Cand mi-am dat seama ca totul depinde de mine, m-am linistit. Fix asta am simtit in timpul si dupa meditatia cu tine. Mi s-a demonstrat o data in plus ca modul n care actionam si  reactionam la ceea ce se intampla in jurul nostru este cel mai important. Multumesc!”

(Nicoleta Baraitaru, antreprenor).

Cunosti pe cineva care are nevoie sa devina mai pozitiv? Spune-i si lui despre BOOTCAMP!