Seteaza-ti brand-ul personal in 5 pasi

Afla care sunt primii pasi pentru a fi perceput ca expert in domeniul tau!

Marketing by

Introdu adresa ta principala de mail si ai sa primesti gratuit un mini-curs cu primii 5 pasi pentru a-ti defini brand-ul personal

Ce primesti concret daca te abonezi?

Despre Anca Baniță

anca banita

Numele meu este Anca Baniță, sunt expert in comunicare si coach.

Lucrez de 12 ani in PR si publicitate si am acumulat experienta in diverse tipuri de organizatii si roluri, de la agentii de PR la corporatii, mediul ONG si ca freelancer, lucrand pentru diversi clienti si brand-urile lor personale. Acum, vreau sa te sprijin si pe tine in dorinta ta de a-ti construi o imagine publica in acord cu cine esti tu in interior.

De cand lucrez in comunicare, am creat unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din tara, Let`s Do It, Romania!, care a devenit cea mai mare miscare sociala din Romania. De asemenea, lucrez cu freelanceri si antreprenori, pe care ii sprijin sa isi expuna ideile si expertiza catre publicurile lor.

Cred in autenticitate si curaj. Si intr-o imagine publica ce-ti reflecta valorile. 

Imi doresc sa-i sprijin pe oameni sa-si recapete puterea personala, sa scoata din sertar visele adormite, dar care ii cheama zi de zi si sa le transforme in realitate. Sprijin oamenii sa se expuna cu curaj si asumare si sa-si duca mesajul catre cei care au nevoie de ceea ce ei ofera.

 Pentru mine, branding-ul personal inseamna, in primul rand, cunoastere de sine si a transmite un mesaj real despre cine suntem si ce avem de oferit. Nu este despre lauda, aroganta sau superficialitate. Din contra – este despre a fi onesti si a comunica valoarea pe care o oferim, pentru a ne conecta cu cei care au nevoie de munca noastra.
anca banita

Seteaza-ti brand-ul personal in 5 pasi!

Introdu adresa ta principala de mail si ai sa primesti gratuit un mini-curs cu primii 5 pasi pentru a capata incredere in brand-ul tau personal

Marketing by

Share si prietenilor tai freelanceri sau antreprenori care isi doresc sa iasa din multime