Personal Branding Bootcamp

Construieste un plan pentru Brand-ul tau Personal, care te ajuta sa devii o autoritate in domeniu, sa atragi mai multi clienti si sa scapi de intrebarea: eu de unde o apuc?

Eveniment LIVE, online, gratuit, pentru antreprenori si freelanceri,
cu Anca Banita, Expert in Comunicare si Coach

Inscrie-te acum in Personal Branding Bootcamp LIVE!

cu aparitii in:

Daca te-ai intrebat:

Cum pot sa atrag mai multi clienti facand ce imi place?

Cum ma pot diferentia de competitie?

Cum sa folosesc social media astfel incat chiar sa devin vizibil?

Cum sa folosesc eficient canalele de promovare pentru a ajunge la oamenii care au nevoie de mine?

Vino alaturi de mine ca sa afli cum iti poti face un plan clar de branding personal pentru mai multi bani, dar si o voce autentica in industria ta.

Acum este momentul sa construiesti un business de succes, folosindu-te de imaginea ta si de o comunicare care te pozitioneaza ca expert.

Pentru ca nu a fost niciodata mai usor sa devii vizibil!

Iata toate detaliile acestui eveniment gratuit:

Care sunt subiectele abordate in cele 3 zile:

Fie ca ai stat pana acum pe margine, asteptand momentul perfect ca sa “te arati” oamenilor si sa depasesti teama de expunere sau ai facut deja cateva incercari de a spune ceva despre tine cu mai mult sau mai putin succes, acesta poate fi un moment de cotitura pentru tine. Momentul care sa te puna in miscare. Care sa te energizeze, care sa iti dea incredere si un plan ca sa faci pasi reali.

Evenimentul este pentru tine daca esti:

O invitatie personala de la Anca

Sunt expert in comunicare cu o experienta de 15 ani, timp in care am lucrat atat intr-una din cele mai bune agentii de PR din Romania, cu brand-uri precum Stella Artois, Ikea, Avon, dar si la Heineken, ca specialist de comunicare.

Sunt antreprenor din 2014, traiesc din asta si am lucrat in 2 ani cu peste 600 de antreprenori pe care i-am ajutat sa devina vizibili si o autoritate in domeniul lor prin cursuri de Branding Personal si Storytelling.

Inteleg atat implicarea emotionala pe care o presupune sa te privesti pe tine ca brand si sa ai curajul de a te expune in fata unei lumi care poate sa para, uneori, infricosatoare, cat si nevoia de a sti cum sa comunici, ce sa spui, ce canale sa folosesti. Oh, chiar stiu cum e si stiu ca nu e usor!

La 23 de ani ieseam in fata sa promovez o idee nebuneasca: Let’s Do It, Romania!, miscarea care isi propunea sa uneasca romanii pentru a face curatenie in tara. 10 ani mai tarziu, milioane de voluntari implicati la curatenie, o carte scrisa si sute de clienti pe care i-am ajutat sa isi construiasca propriul brand, am inteles exact ingredientele care fac diferenta dintre un brand personal autentic, ce aduce valoare si este recunoscut de comunitate si o incercare esuata care nu a depasit un text pe o foaie.

Daca esti decis ca anul acesta sa fie anul in care faci ACEL PAS pe drumul spre a deveni vizibil, a construi, bucata cu bucata, reputatia pe care ti-o doresti si a transmite mesajele tale intr-un mod profesionist si inspirational, abia astept sa iti fiu ghid si coach in proces.

Ne vedem la evenimentul live!

“M-am inscris cu asteptari si mi-au fost depasite! Ma vad pe mine intr-un cu totul alt fel si asta se datoreaza exercitiilor pe care Anca ni le-a propus. Cu siguranta, daca urmezi pasii recomandati de ea, o sa ai un brand magnetic, o sa stii ce vrei si o sa stii cum sa iti cresti afacerea sau cariera”
(Ramona, domeniul imobiliar).

Cunosti pe cineva care doresti sa isi creasca afacerea prin intermediului brand-ului sau personal? Spune-i si lui despre BOOTCAMP!