Da mai incet vocea criticului interior si redobandeste controlul in cateva minute!

Vei primi un minicurs gratuit care te va ajuta sa intelegi cum functioneaza creierul si emotiile tale, dar si un instrument simplu si eficient ca sa te calmezi cand apare vocea negativa

Marketing by

Introdu adresa ta principala de mail si va veni la tine in urmatoarele zile, in cateva episoade.

Ce primesti concret daca te abonezi?

Despre Anca Baniță

anca banita

Sunt coach, blogger de dezvoltare personala si creator de experiente care ii ajuta pe oameni sa isi recapete puterea personala si sa isi creeze vieti pe care sa le iubeasca cu adevarat.

Cred ca suntem cu totii creatori ai vietii noastre si cred ca avem cu toti puterea de a ne schimba starea in orice moment. Doar ca nu am fost invatati sa facem asta nici la scoala, nici in familie. Nu stiu cum sa ne accesam intelepciunea din interior si vreau sa schimb asta.

Timp de multi ani m-am luptat si eu cu o voce critica incredibil de puternica, care ma punea deseori la pamant, crezand ca ce fac nu e suficient de bun daca nu e perfect sau original. 

 

Cred ca exista multa putere in interior, daca stii sa o accesezi.

Mi-am dorit sa ma cunosc pe mine, sa inteleg cum functioneaza creierul, mintea si emotiile noastre, pentru a putea sa-mi transform visele in realitate. In ultimi 14 ani, am experimentat pe pielea mea toate metodele de dezvoltare personala posibile si am facut si 2 scoli de coaching acreditate ICF.

Am creat deja cateva proiecte de care sunt mandra, cel mai important dintre ele fiind Let’s Do It, Romania!, cea mai mare miscare sociala din Romania, care a fost, pentru mine, tot despre putere personala.

Apoi, am schimbat cariera in domeniul coaching-ului si al training-ului si tin astazi cursuri open si in mediul de business pentru oameni care vor sa se inteleaga mai bine si sa isi acceseze resursele din interior.

Ma bucur sa ne cunoastem!

 

Gestioneaza-ti criticul interior in cateva minute!

Introdu adresa ta principala de mail si ai sa primesti gratuit un minicurs care te va ajuta sa intelegi cum functioneaza creierul si emotiile tale, dar si un instrument simplu si eficient ca sa te calmezi cand apare vocea negativa.

Marketing by

Share si prietenilor tai care se confrunta cu aceeasi problema