Cum sa treci de la stress si autosabotaj la performanta de 3 ori mai mare in 3 luni

folosind o metoda utilizata de top performeri din intreaga lume

Este pentru tine transformarea asta? Hai sa vedem!

Daca ai raspuns da, atunci ce urmeaza sa citesti este pentru tine!

Iti poti controla mintea, daca inveti cum sa o antrenezi pentru a-ti deveni prieten.

Problema este ca te-ai cufundat zeci de ani in ganduri negative si nu stii cum ar putea fi altfel – nu ne invata nimeni la scoala cum sa le gestionam.

Eu studiez mintea si emotiile de peste 15 ani si sunt aici sa te ajut sa faci aceasta schimbare importanta de la autosabotaj la calm si performanta.    

EU SUNT ANCA BANIȚĂ

Sunt coach si trainer cu 8 ani de experienta, iar misiunea mea este sa ii sprijin pe oameni sa isi recapete puterea personala si sa isi creeze viata pe care si-o doresc. Am studiat la 2 scoli de coaching de prestigiu acreditate ICF, si am finalizat programul Positive Intelligence, un program de antrenament mental recunoscut la nivel global, predat si la Universitatea Stanford.

Sunt extrem de pasionata de natura umana, lucrez constant cu mintea mea si meditez zilnic, iar in ultimii 15 ani am investit zeci de mii de euro pentru a cunoaste si a experimenta multe metode de dezvoltare personala.

De mai bine de 8 ani am creat programe de crestere personala pentru mai bine de 1300 de persoane, atat in mediul corporate (pentru companii precum Oracle, Dell, Accenture, Uniqa, Siemens, KPMG, Marriott), cat si prin cursuri open. 

De asemenea, un alt proiect de care sunt mandra este Let’s Do It, Romania!, cea mai mare miscare sociala din Romania, unde sunt co-initiator. Pentru mine este tot un proiect despre putere personala si schimbare de mindset. 

Am inceput sa lucrez la mine odata cu venirea in Bucuresti la facultate – imi amintesc si acum cum ma plimbam prin oras coplesita de ganduri negative, gandindu-ma ca nu ma voi descurca.  Primele materiale pe care le-am ascultat au fost audiobook-urile lui Tony Robbins, care ma faceau sa ma simt un pic mai bine. Insa alunecam inapoi in cateva zile. 

Am continuat cu ani de terapie si coaching, insa dialogul interior negativ a continuat si il vedeam cu fiecare ocazie: cand voiam sa scriu un articol pentru blog – expunerea imi dadea fiori de-a dreptul, cand voiam sa cer ceva la job, pentru ca ma simteam o impostoare, cand voiam sa lansez un curs nou si, mai ales, in relatii – Judecatorul meu interior imi spunea ca nu merit sa fiu iubita. Mi-am dat seama ca sunt o perfectionista care se sanctioneaza pentru orice mica greseala, mi-am dat seama ca nu ma iubeam deloc si ca operam din convingerea ca nu sunt suficient de buna – asta auzeam mereu de la criticul meu interior.

Am incercat multe metode care sa ma ajute sa fiu mai bine cu mine, insa ma blocam din nou si din nou in acelasi loc: cum sa nu cred ce-mi spune criticul interior? Doar am o gramada de dovezi! Asa ca o luam de la capat cu autosabotarea. Lumina cu adevarat s-a facut cand am studiat in programul Positive Intelligence cu Shirzad Charmine de la Stanford – atunci am inteles ca vocile din interiorul meu sunt diferite, atunci am inteles de unde provin si, mai ales, am inteles cum le pot da volumul la minimum. Atunci am inteles ca tot ceea ce am crezut negativ pana atunci e doar o alegere si am putut sa aleg sa cred altceva. Atunci am reusit sa imi antrenez mintea ca sa revin rapid din ganduri negative cand cad acolo. De atunci am niste instrumente care ma ajuta sa revin rapid de la stress la pace si sa fiu mult mai performanta. Pentru mine a fost revelator si imi doresc acelasi lucru si pentru tine. 

Acum ca stii pe ce ma bazez, hai sa vedem cum arata harta pentru ca si tu

sa treci de la autosabotaj si stress la liniste interioara, relatii mai sanatoase si performanta:

PASUL1: AFLI CAT DE MULT TE AUTOSABOTEZI SI CUM

PASUL2: ANTRENEZI CONTROLUL DE SINE SI IESI DE PE PILOT AUTOMAT

PASUL3: ITI SLABESTI SABOTORII CARE GENEREAZA CEL MAI MULT STRESS

PASUL 4 - INVETI CUM SA TRECI DE LA FRICA SI NEGATIVITATE LA CALM SI PUTERE

PASUL 5 - APLICI ABORDAREA INTELEAPTA IN RELATIILE CHEIE ALE VIETII TALE

PASUL 6 - APLICI ABORDAREA INTELEAPTA IN ZONA PROFESIONALA SI ITI CRESTI PERFORMANTA

Daca recapitulam, pasii pe care ii ai de facut sunt:

1. Afli cat de mult te autosabotezi si cum

2. Sa antrenezi controlul de sine si sa iesi de pe pilot automat 

3. Sa slabesti sabotorii care genereaza cel mai mult stress

4. Sa inveti cum sa treci de la un mindset negativ la un mindset pozitiv

5. Sa aplici abordarea inteleapta in relatiile tale

6. Sa aplici abordarea inteleapta in munca ta

 

Sunt mai multe metode de a face asta.

Poti lucra cu un terapeut pentru mai multe luni sau chiar mai multi ani, rezolvand diverse mici simptome sau probleme care apar de la o zi la alta, dar fara a merge la cauza – sabotorii care ne incurca si ne distrug planurile. 

Poti merge la un workshop de dezvoltare personala, dedicat unui anumit subiect – de fapt, dedicat unei probleme generate de sabotori, fara a merge la cauza – sabotorii care pandesc din umbra si se dau prietenii tai din interior, dar care sunt, de fapt, niste lupi imbracati in oi.

Sau poti lucra cu mine timp de 3 luni in programul Mind Transformation, care iti ofera toate resursele si sprijinul de care ai nevoie ca sa dai volumul sabotorilor la minimum si sa accesezi pacea si creativitatea oricand ai nevoie.


Acest program este pentru un anumit tip de oameni

Oameni cu initiativa, deschisi sa lucreze cu mintea lor, ca sa aiba mai putin stress, relatii pline de bucurie si performanta in ceea ce fac

IATA CUM VA FI SA LUCRAM IMPREUNA:

Programeaza chiar azi o discutie – gratuita si fara obligatii – ca sa poti ajunge cat mai repede la o minte linistita, care te sprijina in performanta si in relatii pline de satisfactie!