Reading Time: 4 minutes

Curs de Branding Personal 

„Indiferent de varsta, indiferent de pozitie, indiferent de domeniul in care se intampla sa activăm, cu totii trebuie sa intelegem importanta branding-ului. Suntem fiecare CEO pentru propria companie: Eu Inc. Pentru a fi astazi in business, cel mai important job al nostru este sa fim marketeri pentru brand-ul numit «Eu».” – Tom Peters

Branding-ul personal este intr-adevar puternic, pentru ca trimite un mesaj clar si consistent despre tine si despre ce ai tu de oferit. Un brand personal puternic si autentic te ajuta sa devii cunoscut pentru lucrurile la care esti bun, te diferentiază si te poate pozitiona ca un expert pe nisa ta. Intr-o lume aglomerata si foarte zgomotoasa, branding-ul personal te ajuta sa-ti găsesti propria voce si sa-ti atingi obiectivele de cariera si de business.

Ce lucruri faci atat de bine incat oamenii te platesc pentru asta? Ce te face unic si recognoscibil in orice moment de catre prietenii tai, clientii tai, partenerii tai de afaceri? Cum pui toate aceste lucruri sub o forma coerenta si de impact? Ce canale poti folosi ca sa te faci auzit si ascultat?

Vom descoperi impreuna toate aceste lucruri in cadrul cursului de Branding Personal.

“Cursul este superb, super relevant, iar Anca este o femeie inspirationala. Sunt incantata”

Urmatoarea editie va avea loc pe 29 si 31 iulie, in 2 parti:
Partea I: 29 iulie, in intervalul 18:30 – 21:30
Partea II: 31 iulie, in intervalul 18:30 – 21:30

In total sunt 6 ore de curs, 3 in prima seara si 3 in cea de-a doua seara. Locatia evenimentului este restaurantul Suento (Strada Toameni, nr 101, Bucuresti).

De ce sa vii la curs:

 • Vei invata ce inseamna un brand personal de succes si care sunt elementele care constituie un brand personal
 • Vei lucra la propriul plan de branding personal, pe care sa il pui in aplicare imediat dupa curs
 • Vei invata o multime de tehnici de promovare a brand-ului personal si vei intelege ce canale poti folosi pentru a deveni mai vizibil/a
 • Vei descoperi, prin studii de caz, secrete ale brand-urilor personale cu impact
 • Vei primi feedback in timp real de la trainer pentru brand-ul tau personal
 • Vei primi feedback de la grup, pentru conturarea unui brand personal relevant pentru publicurile tale tinta
 • Vei descoperi o multime de lucruri despre tine si vei capata incredere personala
“Este mai mult decat un curs. Este o calatorie in sine si inapoi din care te intorci diferit si deschis sa inveti si sa ii descoperi pe altii. Si tot pe tine de fapt in fiecare emotie a celorlalti”.

Cursul este pentru:

 • Freelanceri, care doresc sa gaseasca noi clienti si sa se evidentieze pe piata
 • Antreprenori, care inteleg ca propriul brand este un vector de imagine pentru business-ul lor
 • Manageri din companii, care vor sa invete sa-si faca vocea auzita in cadrul companiei
 • Angajati care isi doresc sa faca primul pas spre o afacere proprie
 • Profesionisti din orice fel de domeniu, care au inteles ca brandul lor personal ii poate ajuta sa evolueze in cariera si sa-si promoveze mesajele si munca la care tin

“O experienta cu impact, care m-a inspirat sa ma imbunatatesc si mi-a oferit si caile pe care sa le urmez pentru a-mi atinge obiectivele”.

Structura cursului:

 • INTROSPECTIE PERSONALA (viziune, rol, valori, pasiuni, public tinta)
 • STRATEGIE DE BRAND (diferentiere | pozitionare | personal brand statement)
 • KIT DE BRAND PERSONAL (identitate vizuala, materiale de comunicare, stil vestimentar, mediu de lucru)
 • CANALE DE COMUNICARE (canale online si canale offline)

Cursul este interactiv și conține multe exerciții practice, iar pe parcurs vei lucra la propriul plan de branding personal, gata de pus în aplicare la finalul cursului.

Ce spun cursantii:

“Am primit bufetul complet despre personal branding! Wow! Sunt foarte incantata! Ma bucur ca acest bufet a fost foarte bine structurat si ca voi putea cu usurinta sa continui munca la brandul meu personal alegand cele mai potrivite “ingrediente”

“M-am simtit entuziasmata de informatii si de modul in care mi-au fost oferite. Am simtit ca au fost plantate niste seminte care vor deveni roditoare”.

“Anca reuseste sa distileze ani de munca intr-un curs complet si actionabil de personal branding. Poate cel mai important este ca iesi din curs cu un plan si actiuni pe care le poti face de a douazi”

“Anca este unul dintre influencerii mei. Este un profesionist care ofera informatii si vizune, puncte de vedere obiective si pertinente, bazate pe un research atent efectuat.”

Anca Maria Baniţă este comunicator de mai bine de 12 ani, cu experienta in agentii de PR (The Practice) sau in corporatii (Heineken).

Este unul dintre initiatorii si manager de comunicare pentru Let’s Do It, Romania! cea mai mare miscare sociala din Romania, care a mobilizat peste 1.800.000 de romani pentru a face curatenie in toata tara, intr-o singura zi, in cele 6 editii de până acum. Anca este trainer certificat si sustine cursuri in domenii ca Branding Personal sau Comunicare.

Dincolo de rolurile din sfera profesionala, Anca este un Explorator care isi depaseste constant limitele personale si abordeaza natura umana cu curiozitate si fascinatie. Anca scrie despre evolutie personala pe blogul sau ancabanita.com

Urmatoarea editie va avea loc pe 29 si 31 iulie, in 2 parti:
Partea I: 29 iulie, in intervalul 18:30 – 21:30
Partea II: 31 iulie, in intervalul 18:30 – 21:30

In total sunt 6 ore de curs, 3 in prima seara si 3 in cea de-a doua seara. Locatia este restaurantul Suento (Strada Toamnei, nr 101, Bucuresti).

Costul este 280 ron, iar detaliile de plata vor fi oferite pe mail celor interesati. Cursul include si bauturi si gustari din partea Suento, partenerul evenimentului.