Reading Time: 1 minute

TRAINING

Tin cu bucurie training-uri pentru mediul corporate si pentru ONG-uri, pe urmatoarele teme:

  • Branding Personal
  • Be a DOER (Leadership constient pentru oameni care vor sa devina Lideri ai societatii)

Afla despre urmatoarele cursuri aici si inscrie-te pe hello[@]ancabanita[.]com

COACHING

Temele abordate pot fi diverse, de la tranzitia de la o cariera la alta, diverse schimbari prin care treci si pentru care ai nevoie de sprijin, lucru pe relatii care sunt importante pentru tine, awareness legat de o situatie dificila, obtinerea de claritate pe ceea ce iti doresti, planuri concrete ca sa va duceti spre visul vostru sau sa il scoateti din sertar, de unde stiu ca va cheama.

Spre deosebire de terapie, coaching-ul se axeaza pe prezent si viitor, nu vrea sa repare ceva la tine, ci sa te puna in contact cu toate resursele pe care le ai ca sa obtii ce iti doresti. De asemenea, vei avea parte de o calitate a prezentei cum, probabil, rar avem parte in vietile noastre de zi cu zi.

Sesiunile pot fi organizate live sau pe skype, programul este unul flexibil.

Programeaza o sesiune de coaching aici sau la hello[@]ancabanita[.]com

BLOGGING & PROIECTE SPECIALE

Prin intermediul blog-ului, sunt deschisa colaborarilor cu brand-uri cu care rezonez la nivel de valori, autentice si curajoase.

CAMPANII CU IMPACT SOCIAL

De asemenea, prin intermediul “Let`s Do It, Romania!“, putem crea impreuna proiecte dedicate mediului si comunitatii, pe 2 directii cheie:

  • Mediu & social – proiecte create pentru a proteja mediul si a sprijini comunitatea
  • Inspiratie si actiune – Proiecte create cu scopul de a contribui la o tara in care oamenii se implica si sunt parte din schimbarea pe care si-o doresc, devenind la randul lor inspiratie pentru ceilalti

Da-mi un semn pe hello[@]ancabanita[.]com

Leave a Reply