E-book – “10 Greseli de Branding Personal pe care, Probabil, le Faci fara sa Stii”

Daca ar fi sa te intreb acum care e cea mai mare greseala pe care o faci, pe care, daca ai identifica-o, ar avea un efect important in comunicarea ta, ai sti ce sa raspunzi?

Tu stii unde gresesti cel mai mult atunci cand postezi in online sau vrei sa te faci cunoscut? Stii care sunt cauzele frustrarilor tale?

Conform principiului Pareto, 20% din actiunile noastre impacteaza 80% din rezultate. Asa e si in cazul greselilor – daca identificam cele 20% din lucruri pe care le facem prost, vom vedea un impact de 80% in rezultate mai bune.

In branding personal, este la fel de important si ce faci, dar si ce sa eviti. Mai ales daca esti la inceput si nu ti-ai facut inca un plan serios de comunicare, sunt sanse mari sa fii destul de neclar cu ce merge si ce nu. De multe ori, a ne opri din a face anumite greseli poate sa ne aduca imediat rezultate mai bune.

Asadar, am creat pentru tine E-book-ul “10 Greseli de Branding Personal pe care Probabil le Faci fara sa Stii”, in valoare de 27 ron, in care detaliez cu exemple greselile de promovare personala cele mai dese – foarte posibil sa faci cel putin jumatate din greselile prezentate.

Ia-l acum si incepe deja sa actionezi!